Skip to main content

Meistä

CharmanteBeauty Finland

Tervetuloa tutustumaan intohimolla tehtyihin kauneuspalveluihimme! Erikoistumisemme volyymiripsiin, perinteisiin ripsienpidennyksiin ja nanoring-hiuspidennyksiin tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia laadukkaista ja kestävistä hoidoista, jotka on tehty ammattitaidolla.

Yrittäjyysideamme syntyi halusta vaihtaa alaa ja oppia uutta. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman turvallisia ja luonnonläheisiä palveluita. Luonnonkosmetiikka on sydämenasia, ja järjestämme myös erilaisia luentoja, työpajoja ja seminaareja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Raili

Olen Raili, aurinkoinen ja rauhallinen persoona. Rakastan kuunnella ja auttaa ihmisiä, intohimoni on vahvasti asiakkaiden parissa. Vapaa-aikani täyttyy luonnossa seikkailusta ja matkoista, sillä rakastan oppia ja tutkia uusia paikkoja.

Olen intohimoinen oppija, joka panostaa vuosittain kansainväliseen koulutukseen pysyäkseni työssäni ajan tasalla. Haluan varmistaa, että tuon parhaan mahdollisen osaamiseni.

Olen kauneusalan ammattilainen, ja intohimoni alaa kohtaan vei minut koulunpenkiltä käytännön pariin jo vuonna 2001. Yrittäjyyden polulle astuin vuonna 2015.

Arvostan suuresti läheisiäni, asiakkaitani sekä yhteistyökumppaneitaan.

Erityisen tärkeä yhteistyökumppanini on Mathias Siimann, joka vastaa kaikista IT-palveluistani, teknisestä tuesta ja varmistaa turvallisuuteni.

Asiakaspalveluammattilaisena tuon kokemukseni ja intohimon kauneudenhoitoon tarjoten monipuolisesti hemmottelua ja kauneutta. Nähdään pian!

Mathias Siimann TMI

IT- palvelut, verkkosivut, tekoäly & varausjärjestelmä

https://mathiassiimann.com/

Yhteistyössä

Vuonna 2023 aloitimme myös innostavan yhteistyön kreikkalaisen yrityksen kanssa, tarjoten yhdessä erilaisia retriittejä, seminaareja ja työpajoja. Olemme tukena toisillemme ja jaamme innolla kokemuksiamme matkallamme.

https://timeinrhodes.eu/